DIY-smykkeblog med guides og kreative ideer

Lav selv smykker med Smyks.dk

Her på blogsektionen, som er vores gratis smykkeskole, kan du lære at lave dine egne smukke, trendy og moderne smykker med perler og andre materialer. Du finder guides til både ørerringe, perlehalskæder, armbånd, spænder og meget andet!
Hos Smyks.dk holder vi hele tiden øje med modens nyeste tendenser, så vi kan skabe aktuelle designs, der harmonerer med tidens trends. Du finder selvfølgelig også klassiske designs, der aldrig går af mode – vi vil nemlig gerne dele glæden ved DIY og kreativitet med dig, uanset hvordan din personlige stil og smag er.
 
Vores guides har alle det tilfælles, at de er grundigt beskrevet og lette at følge, også hvis du er ny i smykkefremstillingens verden. Derfor finder du her på siden ideer og guides til en masse nemme og kreative ting, du kan lave derhjemme.
De fleste smykkedesigns er både billige og hurtige at lave, men bliver til de fineste smykker, som du kan glæde dig til at vise frem eller give som gave. Inviter vennerne over og lav din helt egen smykkebar hjemme i stuen. Med Smyks´ store udvalg af perler, smykkedele, kæder, tråd og værktøj, kan du sætte dit helt personlig præg på dine kommende smykker. tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få direkte besked, når vi har en ny smykkeopskrift klar. Rigtig god fornøjelse i Smyks' kreative DIY-univers :-)

 

Guides Videoguides

 

 1. DIY | Krystal-kugler

  DIY | Krystal-kugler

  Oprettet d.

    I denne DIY fra Smyks.dk præsenterer vi en gammel kending i nye smukke klæder. Vi taler om de såkaldte bærkugler (Berry beads) og blomsterkugler, som er to umiddelbart enslignende smykke vedhæng, der...

  Skriv en kommentar

 2. DIY | Smykker med tila perler

  DIY | Smykker med tila perler

  Oprettet d.

  I dette DIY blogindlæg fra Smyks.dk viser vi, hvordan du selv kan lave en serie stilfulde armbånd og fingerringe med de flotte Miyuki Tila perler . Tila fra japanske Miyuki er flade firkantede perler med to parallelle...

  Skriv en kommentar

 3. DIY | Smykker med cubes

  DIY | Smykker med cubes

  Oprettet d.

  Smyks har fået smukke halvædelsten hjem i kube faconer i labradorit, amazonit, månesten og karneol. Denne facon giver et helt specielt nyt og enkelt look til dine smykker. Denne kollektion er bygget op omkring kuber...

  Skriv en kommentar

 4. DIY | Smykker med stjernetegn

  DIY | Smykker med stjernetegn

  Oprettet d.

  Her har jeg vist hvordan du nemt kan lave dine egne smykker med stjernetegnkonstellationer. Zodiac konstellationerne er 12 stjernegrupperinger. Undersøg gruppen af stjerner i dit stjernetegn og tegn de klareste stjerner i...

  Skriv en kommentar

Bliv inspireret af vores mange DIY-guides

Du kan se vores blog lidt som en online smykkeskole. Ligesom på vores kurser forsøger vi nemlig i vores online DIY-guides at vejlede dig så grundigt og forståeligt, så du kan skabe de smukkeste smykker i dit eget hjem.

De udførlige forklaringer er altid ledsaget af enten billeder eller video, der viser fremgangsmåden, og vi skriver også, hvilke materialer og hvilket smykkeværktøj du får brug for.

Du kan frit vælge, om du vil bruge vores kreative ideer til at skabe smykker præcis magen til vores, eller om du vil lade dig inspirere til at skabe dine egne design. Er du ikke helt tryg ved at kaste dig ud i dine egne design endnu, kan du begynde med at lege med farverne og vælge dine egne favoritter i stedet for vores forslag.
 

Fra Hollywood til dit hobbyværksted

Vi elsker at skabe aktuelle design, der passer perfekt ind i modebilledet med de førende trends. Derfor finder du masser af DIY-vejledninger til smykker, der ikke ser hjemmelavede ud, men derimod sagtens kunne bruges på den røde løber, eller i den næste mode uge, hvis det skulle være.

Det er faktisk der, vi får meget af vores inspiration fra – og du vil måske blive overrasket over, hvor let det er at skabe sine egne ørerringe, halskæder og armbånd, der ligner stjernernes på en prik.

I det hele taget håber vi at kunne vise, at der findes masser af kreative ting, man kan lave derhjemme uden specielt meget udstyr eller erfaring, og som kommer til at ligne en million, med vores DIY-blog.
 

Smykkeguides for både voksne, børn og barnlige sjæle

Vi mener ikke, at man vokser fra at være kreativ. Derfor er det vigtigt for os, at vi laver guides til gavn forskellige aldre, sværhedsgrader, smag og behov.

Det skal være hyggeligt og sjovt at lave noget kreativt, såsom hjemmelavet smykker. Vi håber, at vores guides kan gøre anledning til en hyggelig eftermiddag i perlens tegn, hvor både børn, forældre, venner og kollegaer får mulighed for at skrue tempoet ned og samle sig om smykkernes univers.

 

Vi elsker at designe og skabe DIY-guides

Som en af de eneste perle-webshops i Danmark arbejder vi hos Smyks dedikeret med udvikling af nye smykkedesign og DIY-vejledninger til gør det selv-smykker. Når du handler hos os, støtter du derfor direkte vores arbejde og sikrer, at vi kan blive ved med at levere spændende indhold, guides og inspiration til glæde for alle smykkeentusiaster.
 

Sådan bliver vores DIY-guides og -videoer til

Vi har vores egen kreative designer, som samler inspiration i alt fra mode til boligindretning, når hun sammensætter nye kollektioner og laver DIY-guides. Du kan læse mere om Charlotte og hendes arbejde her.

Vil du holde dig opdateret og få adgang til de nyeste blogindlæg og DIY-guides, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge vores Instagram, Facebook og TikTok.

 

Guides                                                                Bloggere Trendoplæg