Fortrydelsesformular

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Ønsker du at fortryde dit køb, har du 14 dage fra modtagelsen til at give os besked herom. Du kan evt. bruge vores fortrydelsesformular, som du finder herunder eller sende os en mail på info@smyks.dk. Fra fortrydelsen har du 14 dage til at sende varen retur. Leveres ordren ad flere omgange, er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du agerer med varen på en måde, som tydeligt forringer varens handelsværdi.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du vælger selv hvilket postfirma og forsendelsesform, du ønsker at benytte. Ønsker du at fortryde dit køb efter pakken er afsendt og undervejs til dig, kan du vælge at afvise modtagelse af pakken og sende en email til info@smyks.dk, hvor du oplyser dit ønske om at annullere modtagelsen (bemærk, gælder ikke for brevforsendelser sendt til din postkasse), og din betaling refunderes efter forsendelsen er modtaget retur.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Bemærk, hvis der er benyttet Mastercard eller andet udenlandsk kreditkort ved købet kan tilbagebetalingstiden være væsentlig længere. Bemærk også, at der ved returforsendelse som almindeligt brev kan gå op til 12 dage før vi modtager det. Tilbagebetalingen vil ske til den konto/kreditkort, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet. Smyks kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende vare(r):