Fødselssten & halvædelsten | DIY

Oprettet d.

Fødselssten & halvædelsten | DIY

Lav smykker med dit stjernetegns fødselssten, lykkesten og smykkesten i balance med din astrologiske placering

 

Fra historisk lærdom til personlige smykkedesign

Astrologi, også velkendt under den internationale betegnelse Zodiac, er læren om forbindelsen mellem universet og jorden. I astrologien bruger man særligt stjerner og stjernebilleder til at sætte ord og mening på de ting, som sker i ens liv og de følelser og tanker, man kan gå rundt med. Mange kender eksempelvis horoskoper, som kan fortælle dig, hvordan din dag, uge eller år bliver, ud fra dit stjernetegn. Her kan astologien blive en måde at gå til ens oplevelser og fremtid og arbejde konstruktivt med sit selvbillede.


Mange kender astrologi ud fra læren om stjernetegn, som man kan læse nærmere om i alt fra billedblade, healingkurser og apps. Stjernetegn kan dog være meget mere end blot en overordnet beskrivelse af din kommende uge, men kan være en måde for dig at finde og realisere den indre bedste version af dig selv og bringe held og medgang din vej.


Vi er alle født ind i et stjernetegn. Dette stjernetegn er forbundet med jordiske elementer såsom naturlige mineraler, ædelsten og krystaller. Mange af disse naturlige elementer kan man nu udvinde og behandle, så de smukt kan pryde smykker og andre pyntegenstande.


Hvert stjernetegn har sin egen fødselssten som giver stabilitet og ro, samt styrker energierne for personer som er født ind i dette tegn. Styrken i din fødselssten kan opfylde dine ønsker og bringe dig lykke og held.


Foruden din fødselssten har du flere astrologiske lykkesten med egenskaber, som passer til dig. Lykkesten er sten som har en helt specielt healende virkning på dig og som hver for sig har vibrationer som beskytter, renser dine energier og hjælper dig til at nå dine mål.

Hvordan laver jeg et smykke med sten til mit stjernetegn?

Astrologi, stjernetegn og lykkesten kan være lidt af en mundfuld at finde rundt i. Derfor vil vi hos Smyks gerne hjælpe dig i gang med at finde netop de smykkesten og halvædelsten, som passer til dit chart. Vores udvalg af smykkesten, ædelsten og halvædelsten er stort, og vi har de mange smykkesten i forskellige størrelser, former, farver og behandlinger. Dette betyder, at du kan finde smykkesten, kvarts og krystaller i deres rå form men også glat poleret og facetteret sten, som skinner smykt i lyset.

Vores udvalg af specifikke ædelsten og krystaller spænder også typisk over forskellige farvenuancer, da flere af smykkestenene både kan have grønne, røde, gulige og blå farve-sammensætninger ud fra deres specifikke kemisk sammensætning, hårdhed og tryk. Du kan altså helt selv lave et smykke, som både passer til din personlige smag og til de astrologiske energier, som dit stjernetegn besidder.


Find dit stjernetegn og se, hvilke sten som er gode for dig. Vælg din fødselssten og design et smykke med egenskaber, som er specielt gode for dig, eller vælg én eller flere af dine lykkesten så dit smykke har den helt rigtige sammensætning af energier.


For at du kan komme godt i gang på din astrologiske rejse, har vi nedenfor samlet fødselssten og lykkesten til hvert stjernetegn. Derudover opdaterer vi løbende siden, for at vise smykkedesigns til netop dit stjernetegn.


Se Smyks store udvalg af halvædelsten her eller find dit stjernetegns særlige smykkesten og halvædelsten her under.

 

                   Tvilling: født i 22.maj – 21.juni

 halvædelsten til tvillingen

Halvædelsten som tilhører stjernetegnet tvillingerne har egenskaber som vil øge din mentale styrke og hjælpe dig til at bevare overblikket. Stenene vil også lysne dit sind og give dig et friskt og positivt syn som bærer dig stærkt igennem de udfordringer som du møder. Halvædelstenene vil genetablere din indre balance og enestående mentale fokus.

Tvillingerne er også ofte kendt for at have en tendens til at have mange ideer og tanker på én gang, hvilket kan føre til mentalt kaos. Der menes Agat at kunne fremme indre balance og stabilitet.

Topas siges at hjælpe med at finde sandhed og tilgivelse, hvilket netop kan hjælpe på tvillingens tankestrøm og til tider flyvske tilstædeværelse. Topas findes i forskellige farver, herunder blå, gul, brun og klar. Blå topas anses ofte for at være specielt relateret til Tvillingen. Tvillingen er et lufttegn, der er kendt for sin stærke kommunikations- og udtryksenergi. Blå topas menes at styrke kommunikationsevner, kreativitet og udtryksfuldhed. Det kan hjælpe Tvillingen med at udtrykke sine tanker og ideer klart og effektivt. Blå topas siges også at fremme mentalt fokus, klarhed og forståelse og dette kan hjælpe Tvillingen med at forstå komplekse emner og træffe velinformerede beslutninger. Tvillingens smykkesten kan altså også hjælpe med at binde tvillinger bedre til jorden og skabe ro i tilværelsen.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Topas

Lykkesten:

Topas
Agat
Citrin
Chrysopras
Tigerøje
Karneol
Lapis Lazoli
Bjergkrystal
Ametyst
Turmalin
Rhodonit
Rav
Akvamarin

 

                    Krebs: født i 22.juni – 22.juli


 

halvædelsten til krebsen

De halvædelsten og lykkesten som tilhører krebsens stjernetegn har egenskaber som vil hjælpe dig til at træffe de rigtige beslutninger, da de bidrager til at styrke din indre visdom. Stenene bør især bæres når du føler dig i ubalance, da stenenes egenskaber skaber balance i energierne. Disse sten kan lette depression, lysne sindet og skabe klarhed.

Den traditionelle lykkesten og fødselssten, der ofte associeres med Krebsen, er månesten og rav. Månestenen siges at have en forbindelse til månens cyklus og energi. Den menes at fremme følelsesmæssig balance og intuition. For Krebsen, der er et vandtegn og ofte er følelsesmæssigt dybt forbundet med andre, kan månestenen hjælpe med at styrke følelsesmæssig forbindelse og forståelse. Den menes også at støtte Krebsens naturlige evne til at aflæse andres følelser og reagere på dem.

Rav er en organisk sten, der er dannet af forstenede harpikser. Det menes at have en varm og beskyttende energi. For Krebsen, der værdsætter familiære bånd og hjemmet, kan rav symbolisere både tryghed og forbindelse til rødder og traditioner. Det siges også at fremme følelsen af sikkerhed og selvværd.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Månesten

Lykkesten:

Månesten
Rav
Aventurin
Kalcedon
Perle
Smaragd
Akvamarin
Opal
Hematit
Jaspis
Koral
Jade
Karneol

 

                 Løve: født i 23. juli – 23. august


 

halvædelsten til løven

De halvædelsten og lykkesten som tilhører løvens stjernetegn har egenskaber som åbner op for fysiske og psykiske problemer og vil skabe mental klarhed. Lykkestenene bør især bæres når du har behov for at fokusere på specifikke projekter. Løvens lykkesten forbedrer opfattelsen og bidrager til psykisk udvikling.

Den traditionelle fødselssten, der ofte associeres med Løven, er peridot. Peridot siges at repræsentere solenergi og glæde. Det menes at fremme positivitet, velstand og selvværd. For Løven, der ofte har en kraftfuld og karismatisk personlighed, kan peridot hjælpe med at forstærke Løvens naturlige evne til at tiltrække opmærksomhed og sprede glæde omkring sig. Peridot kan også hjælpe med at opretholde en positiv holdning og en følelse af selvværd.

En af Løvens særlige lykkesten er Onyx-stenen. Onyx er en sort sten, der menes at have beskyttende og jordforbindende egenskaber. Den siges at fremme styrke, beslutsomhed og modenhed. For Løven, der er modig og stærk, kan onyx hjælpe med at understøtte Løvens lederegenskaber og beslutningstagningsevner. Det kan også hjælpe med at skabe balance mellem Løvens passion og styring.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:
Peridot

Lykkesten:
Peridot
Onyx
Diamant
Rubin
Jaspis
Karneol
Solsten
Rav
Granat
Tigerøje
Citrin
Bjergkrystal

 

          Jomfru: født i 24. august – 23. september


 

halvædelsten til jomfruen

De halvædelsten og lykkesten som tilhører jomfruens stjernetegn har egenskaber som løfter dit humør og genetablerer gode relationer i nervesystemet. Stenene giver ro og indre lindring, modvirker stress, bekymringer og depression. Stenene vil øge følelsen af tillid og tryghed, og giver dig personlig styrke og balance.

Den traditionelle fødselssten og lykkesten, der ofte associeres med Jomfruen, er halvædelstenen Karneol. Karneol er en sten, der siges at have energi af kreativitet, mod og vitalitet. Den menes at styrke livsenergien og give en følelse af beslutsomhed. For Jomfruen, der kan være lidt tilbøjelig til selvkritik og bekymring, kan karneol hjælpe med at øge selvtillid og selvværd. Det kan også støtte Jomfruens kreative sider og fremme udtryk for kunstnerisk eller praktisk arbejde.

Den eftertragtede ædestel Safir er også værd at tage i betragning, når det kommer til Jomfruen. Safir menes at have specielle egenskaber, der kan harmonisere med Jomfruens energi og personlighedstræk. Safir er en ædelsten, der ofte associeres med visdom, klarhed og åndelig oplysning. Den menes at fremme mentalt fokus, koncentration og intellektuel dygtighed. For Jomfruen, der ofte er analytisk og fokuseret på detaljerne, kan safir hjælpe med at styrke Jomfruens evne til at arbejde metodisk og præcist. Safir kan også støtte Jomfruens ønske om at opnå dybere forståelse og indsigt.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Karneol

Lykkesten:

Karneol
Smaragd
Falkeøje
Jade
Peridot
Onyx
Turkis
Tigerøje
Obsidian
Zirkon
Agat
Amazonit
Ametyst
Safir

 

           Vægt: født i 24. september – 23. oktober


 

halvædelsten til vægten

De halvædelsten og lykkesten som tilhører vægtens stjernetegn har egenskaber som sparker liv i tegnets indre ild og giver mental styrke. Stenene forbedrer hjertes energier og vil hjælpe dig til at kommunikere dine inderste ønsker med klarhed. Vægtens lykkesten vil åbne op for inspiration og fornyet kreativitet.

Vægtens fødselsten er den blå smykkesten Lapis lazuli. Lapis lazuli er en dyb blå sten, der associeres med visdom, sandhed og åndelig oplysning. Den menes at fremme mental klarhed, kommunikation og dybere forståelse. For Vægten, der er sociale og elsker at kommunikere, kan lapis lazuli hjælpe med at styrke kommunikationsevner og fremme ærlig udveksling af tanker og følelser. Stenen menes også at støtte Vægtens stræben efter at finde indre balance og sandhed.

Et af Vægtens lykkesten er den velkendte Opal, som i stor stil er brugt til smykkeproduktion grundet dens blide lyserøde farve. Opal er en smuk sten, der siges at have en forbindelse til følelser, kreativitet og inspiration. Den menes at fremme kærlighed, harmoni og følelsesmæssig balance. For Vægten, der værdsætter harmoni og skønhed, kan opal hjælpe med at styrke forbindelsen til følelser og skabe balance i relationer. Den menes også at fremme kreativitet og intuition, hvilket kan støtte Vægtens æstetiske sans.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Lapis Lazuli

Lykkesten:

Lapis Lazuli
Beryl
Aventurin
Koral
Opal
Topas
Karneol
Bjergkrystal
Ametyst
Citrin
Safir
Turmalin
Rhodonit
Jade
Rosenkvarts
Perle

Smykkedesign med Vægtens smykkesten

vægten og halvædelsten

halskæde med lykkesten for vægten

Her er vist et eksempler på en lang kæde hvor der er brugt lykkesten fra vægtens stjernetegn.

Den store sten i midten er en lapis lazuli som er vægtens fødselssten. I denne kæde er der brugt mange forskellige lykkesten, som er blandet lidt tilfældigt. Du kan også vælge kun at bruge en af stenene, eller blot 2 eller 3 forskellige stene. Smyks har et stort udvalg af sten at vælge imellem, så du kan designe din kæde på et utal af måder. Du kan på samme måde lave et armbånd eller et par øreringe, hvor du blander stenene.

Lav en kæde til dig selv, hvor du vælger sten som har de helt rigtige egenskaber som harmonerer med dine energier. Eller lav et meget personligt smykke som gave til en ven/veninde, hvor du tager udgangspunkt i de healende energier i hver sten.

Denne kæde er lavet med silkesnor og der er bundet knuder imellem hver sten.
Her er der et link til Smyks guide til over hvordan du laver: Knuder mellem perlerne og får knuden til at sidde helt tæt på hver perle.

perle-knuder

         Skorpion: født i 24. oktober – 22. november

 

halvædelsten til skorpionen

De halvædelsten og lykkesten som tilhører skorpionens stjernetegn har egenskaber som har en beroligende effekt på dine følelser. Disse sten indgyder til indre ro og fred. Skorpionens lykkesten vil hjælpe dig til at bevare overblikket over dine projekter.

Skorpionens fødselssten er den gule smykkesten Citrin. Citrin er en varm gul sten, der siges at have solenergi og positivitet. Den menes at fremme glæde, selvtillid og overflod. For Skorpionen, der kan have dybe følelser og perioder med intensitet, kan citrin hjælpe med at lette humøret og bringe mere optimisme. Stenen menes også at styrke Skorpionens naturlige evne til at transformere og komme stærkere ud af udfordrende perioder.

Et af Skorpionens lykkesten er Topas. Topas er en sten, der kommer i forskellige farver, men ofte associeres med guld og brun. Hos Smyks har vi dog et smykt udvalg af havblå Topas. Den menes at have en beroligende og beskyttende energi. For Skorpionen, der er lidenskabelig og dybt forbindende, kan topas hjælpe med at skabe indre ro og beskytte mod negativitet. Den siges også at fremme klarhed og visdom.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Citrin

Lykkesten:

Citrin
Topas
Granat
Ametyst
Obsidian
Opal
Sort perle
Turmalin
Smaragd
Månesten
Akvamarin
Hematit
Rød jaspis
Malakit
Agat
Rubin
Onyx

Smykkedesign med Skorpionens fødselssten og lykkesten

halskæde med knuder og lykkesten

halskæde med lykkesten for skorpionen

Her er vist et eksempler på en lang kæde hvor der er brugt lykkesten fra skorpionens stjernetegn.

Her er kæden lidt mere enkel, da ikke alle lykkesten er repræsenteret og farverne er holdt i mere dæmpede nuancer.

Denne kæde er lavet med silkesnor og der er bundet knuder imellem hver sten. Du kan herover finde et link til Smyks guide til hvordan du laver knuder mellem perler og får knuden til at sidde helt tæt på hver perle.

         

Skytte: født 23. november – 21. december

 

 

halvædelsten til skytten

De halvædelsten og lykkesten som tilhører skyttens stjernetegn har egenskaber som forbedrer kommunikation og skaber social harmoni og positiv energi. Skyttens lykkesten vil forene krop og sjæl og give ro.

Skyttens fødselssten er en af de mest eftertragtede ædelsten, nemlig Turkis. Turkis er en sten, der ofte associeres med visdom, beskyttelse og åndelig oplysning. Den menes at fremme klarhed, indre ro og positive energier. For Skytten, der er nysgerrig og søger efter dybere meninger i livet, kan turkis hjælpe med at styrke forbindelsen til ens indre visdom og åndelighed. Stenen menes også at beskytte mod negative energier.

En smykkesten, som også sættes tæt sammen med Skyttens energier er kvartsen Ametyst. Ametyst er kendt for dets lilla farve, der siges at have beroligende og beskyttende egenskaber. Den menes at fremme åndelig bevidsthed, indre fred og visdom. For Skytten, der ofte søger efter større sammenhænge og dybde i tilværelsen, kan ametyst hjælpe med at styrke forbindelsen til det åndelige og fremme meditation og refleksion. Ametystens energi menes at skabe en forbindelse mellem sind, krop og sjæl, hvilket kan støtte Skyttens stræben efter at finde balance og harmoni. Stenen siges også at hjælpe med at beskytte mod negativitet og skabe en følelse af indre ro og klarhed.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Turkis

Lykkesten:

Turkis
Zirkon
Lapis Lazuli
Røgkvarts
Rav
Topas
Diamant
Granat
Rubin
Grøn Aventurin
Ametyst
Opal
Safir
Sodalit
Kalsedon

 

           Stenbuk: født i 22. december – 20. januar

 

halvædelsten til stenbukken

De halvædelsten og lykkesten som tilhører stenbukkens stjernetegn har egenskaber som vil løfte din selvtillid og skabe gode sociale relationer. Halvædelstene vil beskytte dig mod negative følelser og hjælpe dig til at være fleksibel og omstillingsparat. Stenbukkens lykkesten bringer overblik, styrke og beslutsomhed.

Stenbukken har den røde halvædelsten Granat som fødselssten. Granat er en sten, der kommer i forskellige farver, men ofte associeres med dyb rød. Den menes at repræsentere energi, beskyttelse og lidenskab. For Stenbukken, der ofte er målrettet og ambitiøs, kan granat hjælpe med at styrke stædighed og beslutsomhed. Stenen menes også at fremme vitalitet og positiv energi.

I sammenhæng med Stenbukken er det også værd at uddybe ædelstenen Smaragd som lykkesten. Smaragd er en grøn sten, der siges at have en forbindelse til visdom, vækst og fred. Den menes at fremme balance, åndelig forståelse og harmoni. For Stenbukken, der arbejder målrettet for at opnå succes og stabilitet, kan smaragd hjælpe med at skabe en balance mellem arbejde og personlig udvikling. Smaragdens energi menes også at fremme indre ro og åndelig vækst, hvilket kan støtte Stenbukkens stræben efter dybere mening og forståelse.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Granat

Lykkesten:

Granat

Smaragd
Onyx
Chrysopras
Rubin
Turmalin
Turkis
Jade
Tigerøje
Zirkon
Agat
Amazonit
Røgkvarts
Bjergkrystal
Diamant
Safir
Obsidian

 

         Vandmand: født i 21. januar – 18. februar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

halvædelsten til vandmanden

De halvædelsten og lykkesten som tilhører vandmandens stjernetegn har egenskaber som vil forbedre de kommunikative evner, så du kan formulere dig klart, tydeligt og med positiv energi. Vandmandens lykkesten vil genetablere følelsesmæssige ar og styrke balancen.

Vandmandens fødselsten er den smykke blå smykkesten Akvamarin. Akvamarin er en sten, der kommer i blålige nuancer og ofte associeres med havets energi og klarhed. Den menes at fremme kommunikation, åndelig oplysning og kreativitet. For Vandmanden, der ofte er tankevækkende og intellektuel, kan akvamarin hjælpe med at styrke kommunikationsevner og udtrykke tanker og ideer klart. Stenen siges også at fremme indre ro og balance.

Halvædelstenen Jaspis menes også at have en tæt forbindelse til Vandmanden. Jaspis er en sten, der kommer i forskellige farver og mønstre og siges at have jordforbindende og beskyttende egenskaber. Den menes at fremme stabilitet, mod og indre styrke. For Vandmanden, der ofte søger efter originalitet og innovation, kan jaspis hjælpe med at skabe en balance mellem at være jordforbundet og samtidig have en vision for fremtiden. Stenen menes også at styrke indre styrke og mod, hvilket kan hjælpe Vandmanden med at håndtere udfordringer og forandringer.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Akvamarin

Lykkesten:

Akvamarin
Jaspis
Bjergkrystal
Ametyst
Granat
Nefrit
Turkis
Topas
Karneol
Lapis Lazuli
Beryl
Citrin
Safir
Turmalin
Rhodonit
Hematit
Rav

 

                  Fisk: født i 19. februar – 20. marts

 

halvædelsten til fisken

De halvædelsten og lykkesten som tilhører fiskens stjernetegn har egenskaber som vil øge din bevisthed og give dig større indsigt og forståelse. Stenene har en beroligende effekt og vil styrke dig til en sund og afbalanceret livsstil. Fiskens lykkesten vil beskytte dig så du bedre kan håndtere modgang og giver dig fornyet styrke.

Koral betragtes af mange som Fiskens fødselssten. Koraller er organisk materiale, der ofte bruges til smykker. De menes at have forbindelse til havets energi og symboliserer beskyttelse, vitalitet og styrke. For Fisken, der ofte er åbne og empatiske over for andre, kan koraller hjælpe med at styrke en følelse af beskyttelse og personlig styrke. Stenen menes også at fremme følelsen af ro og fred.

Smykkestenen Månesten er også værd at bide mærke i, hvis man er født i Fiskens tegn. Månesten er kendt for sine skiftende farver og siges at have forbindelse til månens energi og cyklusser. Den menes at fremme intuition, følelsesmæssig balance og åndelig forbindelse. For Fisken, der ofte er dybt følsom og åndeligt orienteret, kan månesten hjælpe med at styrke forbindelsen til ens indre følelser og intuition. Stenen menes også at fremme kreativitet og indre harmoni.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Koral

Lykkesten:

Koral
Månesten
Ametyst
Akvamarin
Safir
Zirkon
Perle
Smaragd
Opal
Hematit
Turkis
Blodsten
Jade

 

             Vædder: født i 21. marts – 19. april

 

 

halvædelsten til vædderen

De halvædelsten og lykkesten som tilhører vædderens stjernetegn har egenskaber som forbedrer dine evner til at se dine udfordringer i et klarere lys og tage handling derpå. Stenene kan anvendes til beskyttelse når du har brug for at genvinde styrke og finde din balance.

Vædderens fødselssten er den mest eftertragtede ædelsten Diamanten. Diamant er en ædelsten, der symboliserer styrke, renhed og evighed. Den menes at repræsentere kraft, klarhed og ædelhed. For Vædderen, der ofte er målrettet og ambitiøs, kan diamanten hjælpe med at styrke beslutsomhed og målretning. Diamanten siges også at fremme positiv energi og øge personlig styrke.

I forbindelse med Vædderens lykkesten, er særligt rød Jaspis central. Rød jaspis er en sten, der kommer i varme røde nuancer og siges at have jordforbindende og beskyttende egenskaber. Den menes at fremme mod, energi og handlekraft. For Vædderen, der ofte er fuld af energi og eventyrlysten, kan rød jaspis hjælpe med at styrke handlekraft og mod. Stenen siges også at fremme indre balance og beskytte mod negativitet.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Diamant

Lykkesten:

Diamant
Hematit
Jaspis
Onyx
Granat
Rav
Rubin
Månesten
Sort perle
Aventurin
Turmalin
Røgkvarts
Bjergkrystal
Ametyst
Smaragd

            Tyr: født i 21. april – 21. maj

 

halvædelsten til tyren

Halvædelsten som hører til stjernetegnet tyren, vil hjælpe dig til at finde fast grund under fødderne, du vil hvile i dig selv og udstråle ærlighed, balance og styrke. Din fysiske formåen og udholdenhed vil ligeledes blive styrket.

Den smykke og anerkendte kvarts Rosenkvarts er Tyrens fødselssten. Rosenkvarts er en lyserød sten, der siges at have kærlighedens og følelsernes energi. Den menes at fremme empati, selvomsorg og harmoni i relationer. For Tyren, der ofte er følelsesmæssigt forbundet med sine omgivelser, kan rosenkvarts hjælpe med at styrke følelser af kærlighed, omsorg og indre balance. Stenen siges også at støtte hjerteåbning og følelsesmæssig healing.

Den jordnære halvædelsten Tigerøje forbindes også tæt med Tyren. Tigerøje er en gyldenbrun sten med båndede mønstre og siges at have beskyttende og jordforbindende egenskaber. Den menes at fremme mod, selvtillid og indre styrke. For Tyren, der ofte værdsætter stabilitet og søger personlig vækst, kan tigerøje hjælpe med at styrke mod og selvtillid. Stenen siges også at fremme balance og beskyttelse mod negativitet. Tigerøje siges også at have en forbindelse til jordens energi og natur, hvilket kan støtte Tyrens jordnære natur og forbindelse til omgivelserne.

Se Smyks store udvalg af halvædelstene her.

Fødselssten:

Rosenkvarts

Lykkesten:

Rosenkvarts
Tigerøje
Smaragd
Karneol
Okseøje
Safir
Onyx
Turkis
Dalmatiner
Jade
Zirkon
Agat
Amazonit
Aventurin
Citrin
Smaragd
Lapis Lazuli

 

Halskæde og armbånd med facetterede agater

skorpion-agat

Agat er en halvædelsten som er repræsenteret som lykkesten i flere af stjernetegnene
og står for selvtillid, styrke, intelligens og handlekraft. Den er god til at hjælpe med at tænke
hurtigt og klart, og støtter forbindelsen mellem krop og sjæl. Den giver mod og handlekraft til at overvinde usikkerhed.

Agat er at finde som lykkesten i følgende stjernetegn:
Tyren, tvillingen, jomfruen, skorpionen og stenbukken.

Til disse smykker er der brugt følgende materialer:

Agat, 2mm facet mixede farver
wire 0,30mm
wireklemmer, forgyldt sterlingsølv
øskner 4mm, lukkede forgyldt sterlingsølv
øskner 4mm, åbne forgyldt sterlingsølv
kædeforlænger 3cm, forgyldt sterlingsølv
karabinlås 9mm, forgyldt sterlingsølv
stjerne 6mm, forgyldt sterlingsølv
mønt 6mm, forgyldt sterlingsølv

Halskæden og armbåndet er lavet på wire. Fremgangsmåde er vist under tidligere blogindlæg
armbånd med delica perler. Halskæden er lavet på samme måde som armbåndet og har en længde på ca. 40cm.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive til os i feltet herunder.

 


Kommentar(er) 1

  • Henriette Skov Christensen
    Henriette Skov Christensen

    Hej Jeg har brug for hjælp til at lave et arm bånd med fiskens forskellige halvædel og lykkesten. det skal være forgyldt lås Ved ikke hvor meget jeg skal bruge af perler og vil gerne at perlerne bliver så små og runde så muligt. Kan I være mig behjælpelig?

    Svar

Skriv din kommentar