DIY-smykkeblog med guides og kreative ideer

Lav selv smykker med Smyks

Her kan du lære at lave dine egne smukke, trendy og moderne smykker med perler og andre materialer. Du kan her finde guides til både ørerringe, perlehalskæder, armbånd, spænder og meget andet!
Hos Smyks.dk holder vi hele tiden øje med modens nyeste tendenser, så vi kan skabe aktuelle designs, der harmonerer med tidens trends. Du finder selvfølgelig også klassiske designs, der aldrig går af mode – vi vil nemlig gerne dele glæden ved DIY og kreativitet med dig, uanset hvordan din personlige stil og smag er.
 
Vores guides har det tilfælles, at de er grundigt beskrevet og lette at følge, også hvis du er helt ny i smykkefremstillingens verden. Derfor finder du her på siden ideer og guides til en masse nemme og kreative ting, du kan lave derhjemme.
De fleste smykkedesigns er både billige og hurtige at lave, men bliver til de fineste smykker, som du kan glæde dig til at vise frem eller give som gave. Med vores store udvalg af perler, smykkedele, kæder, tråd og værktøj, kan du også sætte dit helt personlig præg på dine kommende smykker.
Rigtig god fornøjelse i Smyks' kreative DIY-univers :-)

 

Guides Alle blogindlæg

 

 1. DIY | Krystal-kugler

  DIY | Krystal-kugler

  Oprettet d.

  I denne DIY fra Smyks.dk præsentere vi en gammel kending i nye smukke klæder. Vi taler om de såkaldte bærkugler (Berry beads) og blomsterkugler, som er to umiddelbart enslignende vedhæng, der dog er bygget...

  Skriv en kommentar

 2. DIY | Krystal-øreringe

  DIY | Krystal-øreringe

  Oprettet d.

  Blomsterørering med ægte krystalperler fra Preciosa I dette blogindlæg demonstrerer vores Designer, Charlotte, hvordan man med få perler og tråd kan skabe et smukt og eksklusivt udtryk, der i den grad...

  Skriv en kommentar

 3. DIY | Earcuffs

  DIY | Earcuffs

  Oprettet d.

    Earcuff med zirkoner   Til denne earcuff skal der bruges følgende materialer: 1 par earcuff nupret ring, forgyldt sterlingsølv ca. 30cm tråd, 0,4mm forgyldt...

  Skriv en kommentar

 4. DIY | Wrap øreringe

  DIY | Wrap øreringe

  Oprettet d.

  Viklede øreringe med små perler Forskellige ørekroge med snoet tråd og perler Få inspiration til at lave fine viklede øreringe med agater, delica perler og swarovski krystaller...

  Skriv en kommentar

 5. DIY | Miniarmbånd

  DIY | Miniarmbånd

  Oprettet d.

  Mini armbånd med Delica perler og macramé De smalle feminine armbånd med Delica seed beads eller Macramé-knyt i tynd polyestersnor går aldrig af mode og dukker op igen og igen i nye smukke variationer....

  Skriv en kommentar

 6. DIY | Enkle øreringe

  DIY | Enkle øreringe

  Oprettet d.

  En lille kollektion hvor enkle smukke former dominerer. Cube formen og den runde form er her sammensat på forskellige måder som skaber et interessant modspil Brug denne kollektion som inspiration til selv at...

  Skriv en kommentar

 7. DIY | Minimalisme

  DIY | Minimalisme

  Oprettet d.

  Smyks forsætter med de meget populære enkle former, og viser her en lille kollektion hvor der er leget med sammensætningen af forskellige former og materialer. Minimalisme handler om at fokusere på det vigtige...

  Skriv en kommentar

 8. DIY | Øreringe med fjer

  DIY | Øreringe med fjer

  Oprettet d.

  Foråret er ankommet og du kommer til at se masser af fjer i smykkerne i denne sæson. Her er lidt inspiration til øreringe, hvor der er brugt fjer fra fasan og perlehøne. Du kan lave dem helt enkle...

  Skriv en kommentar

 9. DIY | Smykker med stjernetegn

  DIY | Smykker med stjernetegn

  Oprettet d.

  Her har jeg vist hvordan du nemt kan lave dine egne smykker med stjernetegnkonstellationer. Zodiac konstellationerne er 12 stjernegrupperinger. Undersøg gruppen af stjerner i dit stjernetegn og tegn de klareste stjerner i...

  Skriv en kommentar

 10. DIY | Delica smykker.

  DIY | Delica smykker.

  Oprettet d.

  De fine delica perler er stadig et stort hit og findes i et utal af farver. Vi har her lavet en lille kollektion som vi håber, kan inspirere dig til at lave dine egne smykker med Delica perler. I halskæderne...

  Skriv en kommentar

Bliv inspireret af vores mange DIY-guides

Du kan se vores blog lidt som en online smykkeskole. Ligesom på vores kurser forsøger vi nemlig i vores online DIY-guides at vejlede dig så grundigt og forståeligt, så du kan skabe de smukkeste smykker i dit eget hjem.

De udførlige forklaringer er altid ledsaget af enten billeder eller video, der viser fremgangsmåden, og vi skriver også, hvilke materialer og hvilket smykkeværktøj du får brug for.

Du kan frit vælge, om du vil bruge vores kreative ideer til at skabe smykker præcis magen til vores, eller om du vil lade dig inspirere til at skabe dine egne design. Er du ikke helt tryg ved at kaste dig ud i dine egne design endnu, kan du begynde med at lege med farverne og vælge dine egne favoritter i stedet for vores forslag.
 

Fra Hollywood til dit hobbyværksted

Vi elsker at skabe aktuelle design, der passer perfekt ind i modebilledet med de førende trends. Derfor finder du masser af DIY-vejledninger til smykker, der ikke ser hjemmelavede ud, men derimod sagtens kunne bruges på den røde løber, eller i den næste mode uge, hvis det skulle være.

Det er faktisk der, vi får meget af vores inspiration fra – og du vil måske blive overrasket over, hvor let det er at skabe sine egne ørerringe, halskæder og armbånd, der ligner stjernernes på en prik.

I det hele taget håber vi at kunne vise, at der findes masser af kreative ting, man kan lave derhjemme uden specielt meget udstyr eller erfaring, og som kommer til at ligne en million, med vores DIY-blog.
 

Smykkeguides for både voksne, børn og barnlige sjæle

Vi mener ikke, at man vokser fra at være kreativ. Derfor er det vigtigt for os, at vi laver guides til gavn forskellige aldre, sværhedsgrader, smag og behov.

Det skal være hyggeligt og sjovt at lave noget kreativt, såsom hjemmelavet smykker. Vi håber, at vores guides kan gøre anledning til en hyggelig eftermiddag i perlens tegn, hvor både børn, forældre, venner og kollegaer får mulighed for at skrue tempoet ned og samle sig om smykkernes univers.

 

Vi elsker at designe og skabe DIY-guides

Som en af de eneste perle-webshops i Danmark arbejder vi hos Smyks dedikeret med udvikling af nye smykkedesign og DIY-vejledninger til gør det selv-smykker. Når du handler hos os, støtter du derfor direkte vores arbejde og sikrer, at vi kan blive ved med at levere spændende indhold, guides og inspiration til glæde for alle smykkeentusiaster.
 

Sådan bliver vores DIY-guides og -videoer til

Vi har vores egen kreative designer, som samler inspiration i alt fra mode til boligindretning, når hun sammensætter nye kollektioner og laver DIY-guides. Du kan læse mere om Charlotte og hendes arbejde her.

Vil du holde dig opdateret og få adgang til de nyeste blogindlæg og DIY-guides, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge vores Instagram, Facebook og TikTok.

 

Guides                                                                Bloggere Trendoplæg