Lav dine egne smykker af Swarovski krystaller

Oprettet d.

Lav dine egne smykker af Swarovski krystaller

15823

De ægte swarovski krystaller fås i mange farver og former og er absolut de mest populære krystaller, når der skal laves øreringe. Men også mange bruger den facetslebne Swarovski krystal i bikonisk form, både til halskæder og armbånd.

 

Swarovski krystal er kendt for sin høje kvalitet og brugt over hele verden, både til smykker men også til blandt andet kikkerter og de meget berømte lysekroner. Mange der laver sine smykker selv, har taget Swarovski krystallerne til sig, nok mest fordi de giver smykkerne et meget eksklusivt look. Der findes dog også en billigere kopi af de populære krystaller.

De små perler, der fås i mange forskellige farver er meget brugt til halskæder. Det er muligt at lave den mest eksklusive halskæde, bare ved at sætte de smukke krystaller på en snor. Slibningen af krystallerne gør, at det ligner små diamanter og hvilken kvinde ønsker ikke at ligne en million.

Krystallerne er meget holdbare og bliver ikke ridsede, hviket gør at de smykker du laver bliver ved med at være lige flotte og skinnende i hele deres levetid. Når du vælger at lave smykker af netop Swarovski krystaller er du helt sikker på, at du laver smykker der holder hele livet. Vi ser endda smykker, der er gået i arv gennem flere generationer.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar