Armbånd i spinning tube.

Armbånd i spinning tube.

farverige armbånd med tube bånd

Smyks.dk har fået en ny type smykkesnor hjem som er særlig velegnet til armbånd. Vi kalder den for “Spinning Tube” da den består af fin nylonsnor omtvundet fleksibel og allergivenligt ppc plastrør. Snoren fås i mange flotte farver og er rimelig slidstærk.

Du kan kombinere armbåndene i dine helt egne farvekombinationer som vist herover, eller du kan pynte dem enkeltvis med charms og båndringe.

Armbånd med spinning tube

spinning tube bånd med magnetlås

Du skal til armbåndet bruge følgende materialer:

1 stk. spinning tube á ca. 18 cm.
1 stk. magnetlås 5 mm.
smykkelim
+ lighter

tube snor med forgyldt magnetlås

Da det yderste lag i spinning tube nemt flosser når du klipper i den, skal du brænde den lidt så det yderste lag smelter og forsegles.

tube bånd i grønt til armbånd

 

Du skiller så magnetlåsen ad, placerer en tynd stribe lim hele vejen rundt langs låsens inderside, og limer dernæst snorenden ind i den korte del af låsen. Bemærk, låsen påsættes nemmest snorenden, hvis du benytter en skruende bevægelse, derved fordeles limen inde i låsen bedst og du får det pæneste resultat.

armbånd med grønt tube bånd

 

Du limer dernæst på samme måde den modsatte ende af spinning tube ind i den lange del af magnetlåsen, pas på at du limer snoren i den rigtige ende af låsehovedet.

spinningtube armbånd med forgyldt magnetlås

 

Dit armbånd er nu færdigt.

 

God fornøjelse.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar