DIY-smykkeblog med guides og kreative ideer

Lav selv smykker med Smyks.dk

Her på Smyks blogsektion, som er vores gratis smykkeskole, kan du lære at lave dine egne smukke, trendy og moderne smykker med perler og andre materialer. Du finder guides til både ørerringe, perlehalskæder, armbånd, spænder og meget andet!
Hos Smyks.dk holder vi hele tiden øje med modens nyeste tendenser, så vi kan skabe aktuelle designs, der harmonerer med tidens trends. Du finder selvfølgelig også klassiske designs, der aldrig går af mode – vi vil nemlig gerne dele glæden ved DIY og kreativitet med dig, uanset hvordan din personlige stil og smag er.
 
Vores guides har alle det tilfælles, at de er grundigt beskrevet og lette at følge, også hvis du er ny i smykkefremstillingens verden. Derfor finder du her på siden ideer og guides til en masse nemme og kreative ting, du kan lave derhjemme.
De fleste smykkedesigns er både billige og hurtige at lave, men bliver til de fineste smykker, som du kan glæde dig til at vise frem eller give som gave. Inviter vennerne over og lav din helt egen smykkebar hjemme i stuen. Med Smyks´ store udvalg af perler, smykkedele, kæder, tråd og værktøj, kan du sætte dit helt personlig præg på dine kommende smykker.
Rigtig god fornøjelse i Smyks' kreative DIY-univers :-)


 

Guides Videoguides

 

  1. Sløjfer med perler

    Sløjfer med perler

    Oprettet d.

    Kære læser I dette blogindlæg fra Smyks.dk viser vores designer Charlotte, hvordan du kan lave super søde sløjfe-smykker. Sløjfen som elegant symbol på kærlighed og troskab har fået et...

    Skriv en kommentar

  2. DIY | Sol Måne Stjerne

    DIY | Sol Måne Stjerne

    Oprettet d.

      I dette blogindlæg præsenterer vi forskellige designs med de mange nye smykkedele med symbolsk relation til det uendelige univers. Med smykkedelene kan du lave smykker med inspiration fra vores fantastiske univers,...

    Skriv en kommentar

  3. DIY | Krystal-kugler

    DIY | Krystal-kugler

    Oprettet d.

      I denne DIY fra Smyks.dk præsenterer vi en gammel kending i nye smukke klæder. Vi taler om de såkaldte bærkugler (Berry beads) og blomsterkugler, som er to umiddelbart enslignende smykke vedhæng, der...

    Skriv en kommentar

  4. DIY | Krystal-øreringe

    DIY | Krystal-øreringe

    Oprettet d.

      Blomsterørering med ægte krystalperler fra Preciosa I dette blogindlæg demonstrerer vores Designer, Charlotte, hvordan man med få perler og tråd kan skabe et smukt og eksklusivt udtryk, der i den...

    Skriv en kommentar

  5. DIY | Mini-duo marguerit

    DIY | Mini-duo marguerit

    Oprettet d.

    Vi elsker det danske forår, derfor har vi i dette DIY blogindlæg rettet fokus mod blomsterne som det eviggyldige smykketema. Japanske Matubo fremstiller de her til lands lidt oversete, men smukke, Super-duo og Mini-duo perler...

    Skriv en kommentar

  6. DIY | Behind the ear

    DIY | Behind the ear

    Oprettet d.

    Her kan du finde masser af inspiration til at lave dine egne Behind The Ear perleøreringe. Fælles for alle disse øreringe, er at den ene del af øreringen ender bag ved øret. Kæden eller perlerne er...

    Skriv en kommentar

  7. DIY | Earcuffs

    DIY | Earcuffs

    Oprettet d.

      I dette blogindlæg viser vi forskellige designs du helt selv kan lave med det populære smykke "Earcuffs". Et smykke, som ikke en gang kræver huller i ørene.   Earcuffs er smarte...

    Skriv en kommentar

Bliv inspireret af vores mange DIY-guides

Du kan se vores blog lidt som en online smykkeskole. Ligesom på vores kurser forsøger vi nemlig i vores online DIY-guides at vejlede dig så grundigt og forståeligt, så du kan skabe de smukkeste smykker i dit eget hjem.

De udførlige forklaringer er altid ledsaget af enten billeder eller video, der viser fremgangsmåden, og vi skriver også, hvilke materialer og hvilket smykkeværktøj du får brug for.

Du kan frit vælge, om du vil bruge vores kreative ideer til at skabe smykker præcis magen til vores, eller om du vil lade dig inspirere til at skabe dine egne design. Er du ikke helt tryg ved at kaste dig ud i dine egne design endnu, kan du begynde med at lege med farverne og vælge dine egne favoritter i stedet for vores forslag.
 

Fra Hollywood til dit hobbyværksted

Vi elsker at skabe aktuelle design, der passer perfekt ind i modebilledet med de førende trends. Derfor finder du masser af DIY-vejledninger til smykker, der ikke ser hjemmelavede ud, men derimod sagtens kunne bruges på den røde løber, eller i den næste mode uge, hvis det skulle være.

Det er faktisk der, vi får meget af vores inspiration fra – og du vil måske blive overrasket over, hvor let det er at skabe sine egne ørerringe, halskæder og armbånd, der ligner stjernernes på en prik.

I det hele taget håber vi at kunne vise, at der findes masser af kreative ting, man kan lave derhjemme uden specielt meget udstyr eller erfaring, og som kommer til at ligne en million, med vores DIY-blog.
 

Smykkeguides for både voksne, børn og barnlige sjæle

Vi mener ikke, at man vokser fra at være kreativ. Derfor er det vigtigt for os, at vi laver guides til gavn forskellige aldre, sværhedsgrader, smag og behov.

Det skal være hyggeligt og sjovt at lave noget kreativt, såsom hjemmelavet smykker. Vi håber, at vores guides kan gøre anledning til en hyggelig eftermiddag i perlens tegn, hvor både børn, forældre, venner og kollegaer får mulighed for at skrue tempoet ned og samle sig om smykkernes univers.

 

Vi elsker at designe og skabe DIY-guides

Som en af de eneste perle-webshops i Danmark arbejder vi hos Smyks dedikeret med udvikling af nye smykkedesign og DIY-vejledninger til gør det selv-smykker. Når du handler hos os, støtter du derfor direkte vores arbejde og sikrer, at vi kan blive ved med at levere spændende indhold, guides og inspiration til glæde for alle smykkeentusiaster.
 

Sådan bliver vores DIY-guides og -videoer til

Vi har vores egen kreative designer, som samler inspiration i alt fra mode til boligindretning, når hun sammensætter nye kollektioner og laver DIY-guides. Du kan læse mere om Charlotte og hendes arbejde her.

Vil du holde dig opdateret og få adgang til de nyeste blogindlæg og DIY-guides, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge vores Instagram, Facebook og TikTok.

 

Guides                                                                Bloggere Trendoplæg